Herinrichting Berkenweg - Drift

Post date: 13-sep-2013 9:23:45

Volgend jaar gaat de gemeente werken aan de verbetering van de Berkenweg en de Drift (het gedeelte tussen de Oude Arnhemse Bovenweg en de Kampweg) in Doorn. Om wateroverlast te verminderen wordt het hemelwater afgekoppeld van de riolering. Ook worden de riolering, wegverharding en de fundering van de wegen vervangen. Verder vinden er kleine verkeerstechnische aanpassingen plaats in de Woestduinlaan, de Gezichtslaan en de Kampweg (het gedeelte tussen de Berkenweg en de Gezichtslaan) om deze wegen beter aan te passen aan hun verkeerskundige functie.

In gesprek

De gemeente gaat graag met u in gesprek over de nieuwe inrichting van de bovengenoemde wegen. Op 23 september is er een inloopavond in de Ludenkapel aan de Berkenweg 33 in Doorn. Om 19.00 uur staat de koffie klaar, om 19.30 uur vertelt de gemeente meer over de aanpak van dit project. Daarna volgen gesprekken over knelpunten, mogelijkheden en ideeën.

De VLD is zeer benieuwd naar de gevolgen die deze werkzaamheden op de berken zal hebben en hoopt daarover 23 september meer informatie te krijgen.

Hieronder zijn twee documenten geplaatst die de gemeente over dit onderwerp heeft gepubliceerd.